Marleen Schuurmans

Contactgegevens Marleen

Breemsedijk 58 – 2350 Vosselaar
Tel: +32 485 71 33 45
marleenschuurmans@deonderstroom.be

Praktisch

Consulten zijn enkel mogelijk op afspraak.

Maandag, dinsdag en donderdag overdag + maandagavond :
Marleen Schuurmans
Woensdag en vrijdag overdag:
Jürgen Peeters
Zaterdag overdag:
Elke Brosens

Het aantal sessies dat nodig is, is erg afhankelijk van de vraag. Soms zijn enkele sessies voldoende, in andere gevallen wordt er meer een langdurig proces aangegaan.

Het honorarium voor  individuele therapie bedraagt 75 euro/u. (vrijgesteld van BTW)

Het honorarium voor relatietherapie bedraagt 90 euro/u. (vrijgesteld van BTW)

Annulering kan kosteloos tot 48u voor de gemaakte afspraak. Bij annulering daarna vragen we de helft van het honorarium te betalen als vergoeding voor de gereserveerde tijd. Bij annulering op de dag zelf is de volledige vergoeding verschuldigd.

Adres van de praktijk: Breemsedijk 58 – 2350 Vosselaar (bij Turnhout)

Van oorsprong pedagogisch geschoold, heb ik gedurende verschillende jaren met jongeren en hun gezin gewerkt in een residentiële setting. Ik kon daar ervaring opdoen met het begeleiden van jongeren naar zelfstandigheid en het bewegen in complexe gezinssituaties.

Ik heb me enige jaren teruggetrokken uit het actieve arbeidscircuit om ruimte te maken voor de geboorte en eerste levensjaren van mijn kinderen. Die tijd heb ik daarnaast benut om me verder te scholen tot psychotherapeut. Naast de vierjarige opleiding Interactionele Vormgeving volgde ik verschillende korte trainingen en het eerste jaar van de opleiding babypsychotherapie. Ik volgde Level 1 en 2 van de opleiding Emotion Focused Therapy bij Robert Elliott. Door de trainingen die ik organiseer met Maggie Kline en Ankie Khüne en de driejarige opleiding die ik Nederland volgde, wordt Somatic Experiencing ook steeds meer een deel van mijn werk.

Binnen de Onderstroom werk ik als psychotherapeut. Daarnaast werk ik mee achter de schermen voor de organisatie en ontwikkeling van opleidingsprogramma’s.

Waarvoor kan je bij me terecht?

Volwassenen: Zoektocht naar persoonlijke groei en zelfontplooiing, identiteitsvragen, stress, omgaan met angst en depressie, traumaverwerking en scheiding.

Jongeren: last van stress, moeilijk gedrag (voor ouders en/of kind), sociaal teruggetrokken zijn, scheiding, trauma of verlies…

Geregistreerd lid van de V.V.T.I.V. en de E.A.I.P.
Geregistreerd op vindeentherapeut.be.

Erkend door een aantal mutualiteiten voor gedeeltelijke terugbetaling psychotherapie.

Contact: +32 485 71 33 45 – marleenschuurmansatdeonderstroom.be